טאטאקי אבטיח

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
מנה מפתיעה ויפה במיוחד עם נגיעות מנטה

רכיבים:

1 אבטיח

200 מ"ל מיץ רימונים

זרעי שומשום שחור

12-14 סוכריות מנטה

הוראות הכנה:

1. חותכים את האבטיח למלבנים מוארכים, מניחים בקערה בגודל המתאים ומשרים במקרר למשך 10 שעות במיץ רימון (יש לשים לב שמיץ הרימון מכסה את מטילי האבטיח לחלוטין).

2. מוציאים את האבטיח מהמרינדה, מסננים היטב את הנוזלים ומכסים את כל צדי המלבנים בזרעי שומשום שחור.

3. מניחים את סוכריות המנטה בשקית נייר או פלסטיק ומפצחים אותן קלות בעזרת פטיש מטבח. מניחים את הטאטאקי על צלחת הגשה מוארכת ומפזרים את שברי המנטה מסביב.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה