טאקו טופו בקארי

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח
צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
מתכון קליל, דל קלורית ויצירתי * מתאים לכל הזדמנות, בבית לבד וכמובן עם חברים

רכיבים:

250 גרם טופו טבעי

2 כפות רוטב סויה

2 כפות חלב סויה

כפית שמן זית כתית מעולה

כפית שום כתוש

כפית אבקת קארי

חצי כפית אבקת כמון

חצי כפית פלפל גרוס

חצי כפית מלח

קמח חומוס

כפית אורגנו מיובש

אופן ההכנה

1. מסירים את הנוזלים העודפים מהטופו על ידי עטיפתו בבד נקי למשך מספר דקות וחותכים לקוביות.

2. הכנת המרינדה: מערבבים יחד בקערה רוטב סויה, חלב סויה, שמן, מלח ותבלינים.

3. מערבבים את קוביות הטופו עם הרוטב בקערה ונותנים לקוביות להתרכך מעט ולספוג טעמים למשך 30 דקות.

4. לאחר זמן זה, מצפים כל טאקו בקמח חומוס ומעט אורגנו.

5. מכניסים את קוביות הטופו לסיר טיגון ללא שמן ומטגנים בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות.

6. מגישים חם לצד יוגורט, חומוס או טחינה.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה