חברת 'פ. קטיף מזון בע"מ' נוסדה בשנת 2019 והמשיכה לייצר ולשווק את המותג 'פרי קטיף' הוותיק. החברה מנוהלת על ידי דוד וקנין, בעל ותק של 25 שנים בתחום התעשייה, ניהול ואחזקה במפעלים גדולים במשק וניסיון בטיפול וייצור של מכונות תעשייה. בשנים האחרונות התמקד בניהול בכיר בתחום המשקאות.
'פרי קטיף' מתמקדת בייצור תרכיזים ומיצי פרי שעשויים מ-100 אחוז פרי. המפעל שוכן באזור התעשייה בירושלים ועד כה נתח השוק הגדול שלה היה המגזר החרדי. כיום היא מבקשת לחדור גם לכלל השווקים.
תמצית התה החדשה נוחה לשימוש והיא ידידותית גם לילדים. היא מיוצרת בתהליך של בישול עלי תה שחור שעוברים טחינה דקה לאבקה על מנת לאפשר לה להיות מסיסה במים. לקבלת תה בטעמים, עובר מיצוי התה בישול והעשרה בתמציות טעם וריח.
תמצית התה המרוכז מיוצרת בחמישה טעמים: הקלאסי, נענע, תפוח, אפרסק, ופירות יער. בעתיד, מתכננים במפעל לייצר תה ירוק.
המשקה עשיר באנטי אווקסידנטים, ללא חומרים משמרים, טבעוני, ללא צבעי מאכל וללא תוספת סוכר.
הוראות הכנה: להוסיף כ–2 מ"ל (כפית וחצי), תמצית לכל כוס תה ולהמתיק לפי הטעם.
תכולת הבקבוק: 250 מ"ל.
כשר בהשגחת הבד"ץ רבנות ראשית ירושלים.
מחיר לצרכן: 11.9 שקלים.
ניתן כרגע לרכוש מהמפעל בלבד. בקרוב גם ברשתות.
טל' להזמנות: 02-5955134.