טעים להכיר: 'דנוור סטייק האוס'

צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
מקום חדש בירושלים עם אוכל משובח לצד אווירה שמחה

בירושלים נפתחה לפני מספר שבועות מסעדת 'דנוור סטייק האוס', מסעדה כשרה למהדרין המתבססת על מבחר גדול של נתחי בשר פרמיום איכותיים כדוגמת סטייק אז׳ול וטומהוק, שקדי עגל וצלעות טלה; ולצדם, מנות פתיחה, מגוון סוגי שיפודים המוגשים עם 15 סוגי סלטים טריים ומגוונים, מבחר לחמים, לאפות ופוקצ׳ות.

במנות הראשונות: ברוסקטה אסאדו ברוטב ברביקיו (65 שקלים), סיגר סיסקה (5 יחידות) בליווי טחינה ומטבלים (38 שקלים).

בסלטים: סלט חזה עוף (65 שקלים), סלט פרגיות (69 שקלים) וסלט אנטריקוט (79 שקלים), כשהבסיס לסלטים – ירקות שוק טריים.

במנות העיקריות: מעורב ירושלמי (90 שקלים), המבורגר אנטריקוט (85 שקלים) וטחול הבית (89 שקלים).

בנתחי הפרמיום: אנטריקוט על העצם (100 גרם, 55 שקלים), סטייק טומהוק (100 גרם, 65 שקלים), סטייק אנטריקוט אז’ול (300 גרם מנתח קצבים מרכזי, 238 שקלים) וצלעות טלה מקוצב (300 גרם, 218 שקלים). הנתחים מוגשים עם קונפי שום, צ’ימיצ’ורי, רוטב יין אדום ובליווי כוס יין הבית.

בגזרת הדגים: סלמון שני שיפודים על הגריל (138 שקלים) ופילה צ'יפורה (דניס) על גחלים (138 שקלים).

מנות ילדים: המבורגר/ שניצל/שיפוד אחד ובקבוק שתייה ב-65 שקלים.

בתפריט הקינוחים תמצאו שישה סוגי קינוחים דוגמת: קרם ברולה קלאסי, טארט לימון פיסטוק, פנקוטה ורושה, כאשר כל אחד מהקינוחים מוצע ב-48 שקלים. כמו כן, פועל במקום בר יינות ואלכוהול עשיר, המציע מגוון קוקטיילים.

המסעדה, בבעלותם של אבי דואניס וירון זיו, בעלי גן האירועים 'הדריה', מציעה תפריט משובח לצד אווירה מנצחת ויכולה לארח כ-220 סועדים בעת ובעונה אחת. למעוניינים לחגוג אירועים פרטיים עם תפריט שף מיוחד, מוצע חדר VIP שנבנה במקום ומכיל 100 מקומות ישיבה עם כניסה נפרדת (ניתן לפיצול ולהפיכת החדר הגדול לשני חדרים המתאימים ל-50 סועדים כל אחד).

ב'דנוור סטייק האוס' השקיעו רבות גם במערכת הגברה ותאורה לצד מסכים איכותיים. בקרוב, לאחר תקופת ההרצה הראשונית, ייערכו במקום מעת לעת ערבי ספיישל עם מוזיקה ישראלית.

'דנוור סטייק האוס'

בניין 'בית האומות', דרך חברון 101, ירושלים

כשר למהדרין

במקום חניון תת קרקעי ללא תשלום לאורחי המסעדה

שעות פעילות: ראשון-חמישי – מ-12:00 ועד אחרון הלקוחות, שישי סגור, מוצ"ש – משעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הלקוחות