טעים להכיר: 'שרולה'

צילום: באדיבות המקום
צילום: באדיבות המקום
על מעדניית הבשר החדשה בירושלים

התעוררות המסחר על רקע דעיכת הקורונה נותנת את אותותיה גם על ענף הבשר. זו ההזדמנות להכיר את 'שרולה', מקום נפתח לפני חודשיים, נפתח בדיוק לאחר הסגר השלישי.

מאחורי 'שרולה' עומדת קבוצת מסעדנים ירושלמים שהחליטה בזמן הקורונה ללכת לתחום חדש של מעדנייה – קצבייה. ההחלטה הגיעה אחרי הסגרים ובעקבות העובדה שהמסעדות לא עבדו והקצביות יכלו להיות פתוחות. הייחודיות של הקצבייה היא שכל הסחורה הינה מקוצבת בשיטת חיתוך והגשה שמגיעה מצרפת.

בחנות יש מוצרים נלווים לבשרים – רטבים וצירים שמותאמים לצורות בישול שונות. ישנן עמדות במקום עצמו  המאפשרות  טעימות של  מבחר בשרים על פלנצ'ה לצד מטבלים, מה שמשפר את חוויית הקנייה. המעדנייה נותנת את האפשרות ללקוחות לטעום את הבשר לפניי הקנייה.

חשוב לציין שיש גם מקומות ישיבה במקום ואפשרי לשבת שם ולאכול את כל סוגי הבשרים שהמקום מציע, זאת לצד כוסות יין וכך ליהנות מארוחה טובה וטרייה.

בעלי המקום הם: דוד דהן, שלומי דהן, יניב גרשון ואלון שבתאי – שמות מוכרים בעולם הקולינארי הירושלמי, בעלים גם של מסעדות 'לוציאנה' ו'גואי' במתחם 'ממילא'. עלות ההשקעה ב'שרולה' הייתה מיליון וחצי שקלים.

'שרולה'

דרך בית לחם 84, ירושלים

שעות פתיחה: ראשון-חמישי 08:00-20:00, שישי 07:30-15:00