פלומארי גן עדן
מצרכים
כוס יין
קרח
75 מ"ל קסוקסו ליקר תות
25 מ"ל אוזו פלומארי
גארניש – עלה בזיליקום
הוראות הכנה
1. מכינים את הכוס עם 2-3 קוביות קרח.
2. מוזגים את המשקאות לפי הסדר ומקשטים עם עלה בזיליקום מעל ומגישים.
3. חשוב לערבב לפני ששותים.
בוטגה שפריץ
מצרכים
כוס יין
קרח
75 מ"ל בוטגה פרוסקו גולד
50 מ"ל בוטגה לימונצ'ינו
25 מ"ל סודה
גארניש – וודג' לימון וכמה עלי נענע מחוברים בגבעול
הוראות הכנה
1. ממלאים את הכוס בקרח
2. מוזגים את המשקאות לפי הסדר ומערבבים קלות.
3. מכניסים את הלימון למשקה, מניחים את עלי הנענע מעל ומגישים.
טמנא מיול
מצרכים
כוס 'הייבול' גבוהה וארוכה
קרח
50 מ"ל טמנאוולין דאבל קאסק
ג'ינג'ר אייל
גארניש – חצי פרוסת תפוח ירוק
הוראות הכנה
1. מכינים את הקרח בכוס ומוזגים מעל את הוויסקי.
2. מניחים את פרוסת התפוח בין הקרח לכוס ומוזגים מעל את הג'ינג'ר אייל עד לסגירה ומגישים.
המתכונים מוגשים באדיבות 'הסקוטית' מבית 'ישרקו'