טראפלס קפה ושוקולד

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
קינוח מושקע לאוהבי השילובים והטעמים העשירים

רכיבים:

200 גרם שוקולד מריר

100 מ"ל חלב שקדים

50 גרם חמאה

2 כפות אספרסו

3 כפות אבקת קקאו

פצפוצי שוקולד

2 כפות אגוזי לוז קצוצים

אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד בסיר יחד עם חלב השקדים, הקפה והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. לבסוף, מוסיפים את אגוזי הלוז הקצוצים ומערבבים.

2. מניחים בצד לצינון בטמפרטורת החדר עד שהתערובת הופכת למשחה שניתן לעצב.

3. יוצרים כדורים קטנים בגודל דומה ומצפים אותם באבקת קקאו ובפצפוצי השוקולד.

4. מצננים במקרר עד להגשה.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה