כנפי עוף ברוטב קוריאני

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
החלק הכי קטן בעוף מקבל איכות, משמעות וטעם פיקנטי מענג במיוחד

מצרכים עבור כנפי העוף

600 גרם כנפי עוף

כף שמן זית

מלח

פלפל

קמח

2 כפות פפריקה

מצרכים לרוטב הקוריאני החריף

10 כפות רוטב סויה

6 כפות סוכר חום

4 כפות חומץ אורז

2 כפות רוטב סרירצ'ה

2 כפות שמן שומשום

3 שיני שום

2 כפות מים קרים

כף עמילן תירס

מצרכים לקישוט

בצל ירוק

שומשום לבן

הוראות הכנה

1. מייבשים את כנפי העוף במגבת נייר ומברישים אותם בשמן זית.

2. מוסיפים מלח ופלפל ומצפים בקמח מעורבב בפפריקה.

3. מסירים את עודפי הקמח וצולים במנגל על ​​אש נמוכה במשך 10-15 דקות מכל צד או עד שהציפוי חום ופריך.

4. בינתיים מערבבים בסיר את מרכיבי הרוטב הקוריאני עד לרתיחה.

5. טובלים את כנפי העוף ברוטב ומקשטים בבצל ירוק קצוץ ובשומשום לפי הטעם.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה