לביבות מתוקות

צילום: Shutterstock, באדיבות חלי ממן
צילום: Shutterstock, באדיבות חלי ממן
המאכל האהוב עלינו בחג החנוכה עם פחות קלוריות ועם מרכיבים בריאים

מצרכים (ל-12 יחידות, כל יחידה כ-70 קלוריות)

אגס מגורד דק

תפוח מגורד דק

בננה מעוכה

כוס קמח תופח

ביצה

שליש כוס חלב

קינמון

ממתיק מלאכותי לפי העדפה אישית

הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את הביצה עם החלב, מוסיפים את הקמח ואת הקינמון ומערבבים לבלילה אחידה. מוסיפים את הפירות ומערבבים היטב.

2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית לביבות במרווח אחת מהשנייה.

3. אופים במשך כחצי שעה.

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא