לימונדת אבטיח

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
שני ענקי הקיץ נפגשים למשקה מקורי * לימונדה קרה ויצירתית עם טוויסט מתוק ומראה אדמדם

רכיבים:

רבע אבטיח

2 לימונים סחוטים

חצי קליפת לימון

50 גרם סוכר חום

470 מ"ל מים קרים

נענע טרייה לפי הטעם

הוראות הכנה:

1. מערבבים קליפת לימון, מיץ לימון, סוכר ואבטיח במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מסננים ויוצקים לתוך קנקן זכוכית. מגישים בכוסות עם קרח מקושטים בפרוסות אבטיח.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה