מאצ'ה לאטה

צילום: יח"צ
משקה חם שמחמם את החורף בשילוב תה המאצ'ה היפני שידוע בסגולותיו הבריאותיות

רכיבים

חצי כפית אבקת תה מאצ'ה

רבע כוס מים רותחים

חצי כוס חלב חם/חלב שקדים חם

כפית סוכר או דבש או כל ממתיק לבחירתכם

אופן ההכנה:

1. שופכים את אבקת המאצ'ה לכוס.

2. מוסיפים מים רותחים ומערבבים היטב כחצי דקה.

3. מערבבים במהירות לקבלת מרקם מוקצף (אפשר גם להשתמש במטרפה קטנה).

4. מוסיפים בנדיבות את החלב החם או את חלב השקדים החם.

5. מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.