מוצרט מאוהב

קוקטייל שמשלב טעמי שוקולד לבן ותות ומטריף את החושים

מצרכים

כוס לואובול או כוס כדור ללא רגל

30 מ"ל מוצרט שוקולד לבן תות

30 מ"ל ברוקר'ס פינק ג'ין

15 מ"ל מיץ לימון טרי

10 מ"ל סירופ סוכר

סודה לסגירה

גארניש – פרוסת תות קפוא

הוראות הכנה

1. מכינים כוס עם קרח, מערבבים את כל המצרכים חוץ מהסודה בשייקר עם קרח במשך 20 שניות ומוזגים לכוס.

2. מוזגים מעל הקוקטייל את הסודה.

3. מניחים את פרוסת התות על המשקה ומגישים.

טיפ: מומלץ לשתות את המשקה בטמפרטורה שבין 5–8 מעלות.

המתכון מוגש באדיבות 'הסקוטית' מבית 'ישרקו'