מוצרים חדשים עם הרבה בשר

צילום: אימג'ארט
צילום: אימג'ארט
'פסטה ריקו' משיקה סדרת פסטה פרמיום טרייה במילוי בשר: טורטליני ראגו, טורטליני עוף ואניולוטי ראגו

חברת 'פסטה ריקו', החברה המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית ומשווקת מוצרי המזון מאיטליה, משיקה לראשונה סדרת פסטה פרמיום טרייה בשרית. סדרת המוצרים החדשה כוללת פסטה טרייה בשלושה טעמים: טורטליני ראגו, טורטליני עוף ואניולוטי ראגו. הפסטה עשויה מ-100 אחוז קמח דורום איכותי עשיר בחלבון (13 גרם חלבון ב-100 גרם קמח), ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא אבקות טעם וריח. מילוי הבשר מנתחי בקר ועוף משובחים, בשילוב רכיבים טבעיים כירקות שורש ותבלינים. סדרת הפסטה הטרייה החדשה של 'פסטה ריקו' תשווק במקפיאים של רשתות המזון ברחבי הארץ באמצעות חברת 'תנובה' ותלווה במבצעי השקה מיוחדים.

סדרת הפסטה הבשרית החדשה של 'פסטה ריקו' היא פסטה פרמיום, נגיסה וטעימה להפליא ברמה עולמית של פסטה איטלקית, עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. הפסטה עשויה מ-100 אחוז קמח חיטת דורום איכותי, עם אחוז גבוה של חלבון בקמח. הפסטה הטרייה אינה דביקה ואינה מפרישה המון עמילן, משביעה ואיכותית, קלה ומהירה להכנה בזמינות ובשימושיות ישירות מהמקפיא.

שי אלון, מנכ"ל חברת 'פסטה ריקו': "לאחר השקות מוצלחות של מוצרי פסטה טרייה ורביולי, אנו שמחים להרחיב את ליין המוצרים עם מוצרי פסטה במילוי מכסה אנטריקוט ועוף. זו הפעם הראשונה שמושק בישראל טורטליני בשרי ברמת פרמיום, המוכן לאכילה באמצעות הכנה מהירה ישירות מהמקפיא. 'פסטה ריקו' שמה לה למטרה לחולל מהפכה במדף הפסטה ולהכניס אל המשפחה הישראלית שימוש בפסטה טרייה בדומה לאיטליה".

סדרת המעדנייה הבשרית כוללת פסטה פרמיום טרייה בשלושה טעמים:

טורטליני ראגו: פסטה מצוננת טרייה מ-100 אחוז חיטת דורום איכותית בצורת טורטליני במילוי בשר בקר מכסה אנטריקוט. הפסטה עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה בהקפצה קלה על המחבת עם ירקות, רוטבי עגבניות, ציר בקר מצומצם ועוד.

טורטליני עוף: פסטה מצוננת טרייה מ-100 אחוז חיטת דורום איכותית בצורת טורטליני במילוי עוף. הפסטה עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ישר מהמקפיא ונהדרת להגשה עם פטריות מוקפצות, רטבים על בסיס שמן זית וירקות טריים ועוד. 

אניולוטי ראגו: פסטה מצוננת טרייה מ-100 אחוז חיטת דורום איכותית בצורת טורטליני במילוי בשר בקר מכסה אנטריקוט וירקות שורש. הפסטה עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת בצריבה קלה במחבת ובתוספת ירקות ירוקים עם רוטבי עגבניות או על בסיס שמן זית.  

חברת 'פסטה ריקו' מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. 'פסטה ריקו' ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ. בנוסף, מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים כדוגמת פנקוטה ועוד.

כשרות: בשרי, בהשגחת רבנות מגדל העמק.

מחיר מומלץ לצרכן: החל מ-29.90 שקלים לאריזת 300 גרם.

ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובמגוון החנויות והמכולות המובחרות.