מילקשייק שוקולד טבעוני

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
קינוח מרענן לאלה שנמנעים ממוצרי חלב אך לא מוותרים על הטעם ועל התחושה

רכיבים:

2 בננות בשלות מאוד (לקלף, לפרוס ולהקפיא ערב קודם)

5 ביסקוויטים לוטוס (או אחרים לפי הטעם)

חלב קוקוס

4 כפות אבקת קקאו

כפית תמצית וניל

תוספות אפשריות:

קצפת צמחית

שוקולד נמס

ביסקוויטים קצוצים

שוקולד צ'יפס מריר

אופן ההכנה:

1. שמים את כל החומרים בבלנדר ומעבדים עד לקבלת שייק סמיך וחלק. מכניסים למקרר למשך 30 דקות למיזוג הטעמים היטב.

2. ממיסים כמה קוביות שוקולד על אדי מים (שיטת בן מארי), מקשטים את הכוס, מכניסים למקפיא למשך 10 דקות כדי שהשוקולד יתמצק.

3. מוציאים מהמקרר ויוצקים פנימה את המילקשייק עד שהכוס מלאה.

4. מקשטים בקצפת צמחית, שוקולד מומס, ביסקוויטים קצוצים ושבבי שוקולד.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה