מסעדת JOY

בשרי, מסעדת גריל

בתפריט החג, תחת ניצוחו של השף ארתור בורלקה, תוכלו להזמין מבין המנות הראשונות מרק קניידלך עם ירקות שורש, שישה סוגי סלטים ומצה שמורה, כנפיים 500 גרם ברוטב סצ'ואן, מנת קרפצ'יו צבעונית, פטה כבד עוף, טטאקי טונה אדומה, טרטר סלמון וסלטים מובחרים. במנות העיקריות יוצעו לסועדים בין היתר קבב טלה צלוי וסופריטו, פרגית צלויה, נתחי עוף מוקפצים עם אטריות, מדליוני בקר עם פירה, אסאדו על העצם בבישול ארוך או פטוצ'יני ברוטב ייחודי. כמו כן, יוגשו פילה סלמון צלוי או פילה דניס עם תוספות של ניוקי תפוחי אדמה או פירה וירקות צלויים. מעל הכול, מומלץ במיוחד בקטגוריה זו הספיישל 'מהקצב לצלחת', מנה שכוללת מבחר נתחים מתיישנים. עבור הילדים ניתן יהיה להזמין שניצלונים עם צ'יפס או פסטה ברוטב עגבניות. בתוספות, לכל מנה, יוכלו הסועדים לבחור צלחת צ'יפס, צלחת הום פרייז או מצה שמורה.

כשרה למהדרין, ללא חשש קטניות

שדרות ממילא 13, ירושלים

02-5020555