מעדן תות שוקו וניל

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ
קינוח חלבי מושלם ומועשר בחלבון לחג השבועות * שילוב של טעמים מוכרים במתכון קליל להכנה ושמוסיף לכל ארוחה

מצרכים (לארבע מנות)

250 גרם שמנת חמוצה 9 אחוז

2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות

2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם תות

הוראות הכנה

1. מחלקים את השמנת החמוצה לשלוש קערות.

2. מוסיפים לקערה הראשונה את אבקת הפורמולה 1 בטעם שוקולד, מערבבים היטב ויוצקים לארבע כוסות הגשה שקופות. משטחים לשכבה אחידה.

3. מוסיפים לקערה השנייה את אבקת הפורמולה 1 בטעם וניל עוגיות, מערבבים היטב ויוצקים לכוסות. משטחים לשכבה אחידה.

4. מוסיפים לקערה השלישית את אבקת הפורמולה 1 בטעם תות, מערבבים היטב ויוצקים לכוסות. משטחים לשכבה אחידה, מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך שעה.

ערכים תזונתיים למנה אחת: אנרגיה – 140 קק"ל, חלבון – 9.2 גרם, פחמימות – 8.6 גרם, שומן – 7.4 גרם.

המתכון מוגש באדיבות חברת 'הרבלייף', מתוך ספר מתכוני הבריאות של החברת 'מבשלים דרך חיים' שכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים