מרק אבוקדו קר

צילום: Depositphotos
צילום: Depositphotos
מתכון מרענן במיוחד * מושלם למזג אוויר קיצי * קליל, עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים * קל להכנה, נפלא כארוחת ביניים או כמנת פתיחה בארוחה חגיגית

מצרכים (לכ-3-4 מנות):

אבוקדו קלוף וללא גלעין

חצי כוס אגוזי קשיו
מלפפון

קישוא

חצי לימון סחוט למיץ

2-3 גבעולי בצל ירוק

חופן כוסברה

שן שום
קורט מלח
קורט פלפל


הוראות הכנה:

1. טוחנים את אגוזי הקשיו במעבד מזון עד היווצרות מרקם חמאתי.

2. מוסיפים את האבוקדו, מלפפון, קישוא, מיץ מחצי לימון סחוט, בצל ירוק, כוסברה, שן שום, מלח ופלפל לפי הטעם ומעבדים למרקם חלק של מרק. ניתן לשלוט בסמיכות של המרק על ידי הוספת מים.

3. מוזגים לקעריות מרק (או לכוסות), מעטרים בכמה עלי כוסברה, קוביות פלפל אדום, בצל סגול וכף יוגורט לפי הטעם.

המתכון מוגש באדיבות חברת 'חקלאי גרנות', מגדלת אבוקדו מובילה ומשווקת פירות וירקות לרשתות המזון