מרק כרובית וברוקולי

צילום: סטודיו חלי ממן
צילום: סטודיו חלי ממן
מתכון שמשלב את הירקות האהובים, הבריאים והטעימים * מנה משביעה עם טעם ומרקם מיוחדים

רכיבים:

ברוקולי טרי (פרחים מופרדים ושטופים)

ראש כרובית טרייה (פרחים מופרדים ושטופים)

מלח ופלפל לפי הטעם

מים

אופן ההכנה:

1. מכניסים את פרחי הברוקולי והכרובית לסיר גדול עם מים ומוסיפים תבלינים.

2. כשהירקות מתרככים, מכבים את האש וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת תערובת סמיכה.

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא