מתיקות מרעננת באדום

שני קוקטיילים המבוססים על משקה הקסו קסו בטעם תותים טריים

קוקטייל שדרת האהבה
רכיבים
40 מ"ל קסו קסו ליקר תות
100 מ"ל ואל דוקה פרוסקו (רצוי קר מאוד)
כוס שמפניה צרה או רחבה
פרוסה של תות

אופן ההכנה
1.
מוזגים את הליקר תות לכוס ומשלימים עם הפרוסקו.

2. מניחים את פרוסת התות שתצוף על המשקה ומגישים.

קוקטייל קייפיריניה תותים

רכיבים

לימון או ליים חתוך לרבעים

30 מ"ל קשאסה פיטו

60 מ"ל קסו קסו

כוס לואו בול מלאה בקרח כתוש

2 גבעולי למון גראס

אופן ההכנה

1. מועכים לימון או ליים בשייקר ומוסיפים קוביות קרח בשפע.

2. מוזגים קשאסה ואחר כך ליקר קסו קסו.

3. סוגרים את השייקר ומנערים במשך כ-20 שניות.

4. פותחים ומוזגים לכוס תוך כדי סינון.

5. מקשטים בגבעולי למון גראס ומגישים.

המתכונים מוגשים באדיבות 'הסקוטית' מבית 'ישרקו'