נאן הודי

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
לא צריך להרחיק עד המזרח * את הטעם ואת הניחוחות אפשר לייצר גם כאן, בבית

מצרכים (ל-6 מנות)

250 גרם קמח

125 מ"ל מים חמים

25 מ"ל שמן זית

חצי כפית מלח

הוראות הכנה

1. יוצקים את הקמח המנופה לקערה גדולה.

2. יוצרים גומה במרכז הקמח ומוסיפים את שאר המרכיבים. לשים ביד או במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה.

3. מרדדים את הבצק לכדור, משמנים את הקערה בשמן זית ומכסים. מעמידים את הבצק לתפיחה במשך 10-15 דקות במקום חמים.

4. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לשישה חלקים. מותחים כל כדור ומרדדים בעזרת מערוך עד לקבלת משטחי בצק דקים ככל האפשר.

5. מחממים מחבת על הכיריים ללא שמן ומניחים בה משטח בצק אחד בכל פעם.

6. כאשר מתחילות להופיע בועות על הלחם, הפכו אותו לבישול הצד השני. יש לחזור על הפעולה עם כל נאן.

הערה: הנאן הוא לחם ניטרלי ומצוין לליווי כל מנה. ניתן גם להעניק לו קראסט של שום קצוץ ופטרוזיליה יחד עם שמן זית ליצירת מנה מודגשת יותר.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה