נאצ'וס תוצרת בית

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
לא צריך לטוס לחו"ל, אפילו לא לצאת מהבית * עשו זאת בעצמכם והתוצאה תהיה לא פחות מוצלחת

מצרכים

עלי טורטייה

שמן זית

מלח

פפריקה מתוקה

שומשום שחור

טונה מקופסת שימורים

כוס מיץ תפוזים

2-3 כפות רוטב עגבניות

פלפל שחור גרוס

כפית אבקת קארי

כפית כמון

כפית פפריקה מעושנת

כפית ג'ינג'ר טחון

מצרכים לקישוט

עגבניות שרי חצויות

פרוסות חלפיניו

גבינה בולגרית

גרעיני תירס

רוקט

הוראות הכנה:

1. פורסים את עלי הטורטייה למשולשים קטנים ומסדרים על רשת אפייה או בסיר טיגון אוויר חם ומזלפים מעל שמן זית.

2. מקשטים במלח, פפריקה, שומשום שחור ומכניסים לתנור עם תוכנית טיגון אוויר או לסיר טיגון אוויר חם למשך 10 דקות בחום של 190 מעלות.

3. מבשלים במחבת עמוקה טונה מסוננת מקופסת שימורים ומיץ תפוזים.

4. מוסיפים רוטב עגבניות, קורט מלח, פלפל שחור גרוס, אבקת קארי, כמון, פפריקה מעושנת, ג'ינג'ר טחון ומערבבים היטב.

5. מעבירים לכלי הגשה ומעטרים בעגבניות שרי, חלפיניו, גבינה בולגרית, תירס ורוקט.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה