נקניקיות ברוטב אחו-בלנקו

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
נקניקייה ברוטב שקדים בהשראה מהמרק הקר הספרדי הקלאסי * רוצים להפתיע חברים? זו המנה * מתאים גם לטבעוניים

מצרכים

נקניקיות טבעוניות

לחמניות ארוכות

צרור בזיליקום טרי

זרעי פשתן

עגבנייה

חצי בצל

מצרכים לרוטב אחו-בלנקו

70 גרם קשיו גולמי

2 כפות שמרים

שן שום

80 מ"ל חלב צמחי לא ממותק

קורטוב של מיץ לימון

כפית מלח

כפית פטרוזיליה יבשה

הוראות הכנה

1. משרים את אגוזי הקשיו במים חמים למשך כמה שעות.

2. מסננים ומניחים אותם במעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה וקרמית.

3. קוצצים את הבצל וחותכים את העגבנייה לקוביות.

4. מטגנים את הנקניקיות הטבעוניות על המנגל עד להזהבה.

5. פותחים את הלחמנייה, מניחים את הנקניקייה, העגבנייה והבצל ומקשטים ברוטב אחו-בלנקו, בזיליקום טרי קצוץ וזרעי פשתן.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה