מצרכים (לכ-8 שיפודים):
280 גרם נקניקיות 'קנאקרס'
5 תפוחי אדמה
3-4 כפות שמן קנולה
חצי כפית מלח
שיפודים (לפי מספר הנקניקיות באריזה)
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-210 מעלות. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים עבים. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה ומזליפים מעט שמן קנולה ומלח.
2. אופים למשך כ-40 דקות עד שתפוחי האדמה מזהיבים.
3. משפדים כל נקניקייה על שיפוד ויוצרים חתכים באלכסון בכל נקניקייה לכל האורך וחותכים את השיפוד באורך הרצוי.
4. מחממים מחבת פסים עם 2-3 כפות שמן וצורבים את הנקניקיות מכל הכיוונים.
5. מגישים את הנקניקיות לצד תפוחי האדמה בתוספת סלט ירקות רענן.
המתכון מוגש באדיבות 'מעדני יחיעם'