סופגניות אפויות בתנור

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
במינימום שמן וללא גלוטן * נהנים מהטעם ושומרים על הבריאות

מצרכים (לכ-16 סופגניות)

3.5 כוסות קמח – תערובת ללא גלוטן   

6 ורבע כפות סוכר    

כף וחצי שמרים יבשים  

2 כוסות מים  

חמישית כוס שמן קנולה  

כפית מלח  

הוראות הכנה

1. מכניסים לקערת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ומערבבים במהירות נמוכה.

2. תוך כדי ערבוב, מוסיפים למיקסר את הנוזלים במשך שתי דקות.

3. מוסיפים את המלח, מערבבים במהירות ביננונית במשך חמש דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.

לציפוי וקישוט  הסופגנייות ללא גלוטן: ניתן למצוא קשת רחבה של קישוטים לסופגנייה ללא גלוטן – החל מציפוי שוקולד לבן/חום, ועד סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד.

טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות.

זמן אפייה: כ-11-14 דקות

המתכון מוגש באדיבות רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת 'קפה ביגה'