מצרכים
3 כפות חלב דל שומן/משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה
ביצה
2 כפות PRO MAX שוקולד
2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
לרוטב השוקולד
קוביית שוקולד מריר
הוראות הכנה
1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
2. מוסיפים את ה-PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
3. מחממים במיקרוגל למשך 2-2.5 דקות עד שהסופלה מתרומם.
4. הכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.
ערכים תזונתיים למנה אחת: אנרגיה – 324 קק"ל, חלבון – 30.9 גרם, פחמימות – 21.8 גרם, שומן – 11.8 גרם.
המתכון מוגש באדיבות 'הרבלייף' מתוך ספר המתכונים החדש 'מבשלים דרך חיים'