סופלה שוקולד

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ
קינוח מפתה שאפשר לאכול בשניים, בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון

מצרכים

3 כפות חלב דל שומן/משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

ביצה

2 כפות PRO MAX שוקולד

2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

לרוטב השוקולד

קוביית שוקולד מריר

הוראות הכנה

1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.

2. מוסיפים את ה-PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.

3. מחממים במיקרוגל למשך 2-2.5 דקות עד שהסופלה מתרומם.

4. הכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

ערכים תזונתיים למנה אחת: אנרגיה – 324 קק"ל, חלבון – 30.9 גרם, פחמימות – 21.8 גרם, שומן – 11.8 גרם.

המתכון מוגש באדיבות 'הרבלייף' מתוך ספר המתכונים החדש 'מבשלים דרך חיים'