רכיבים:
3 בננות בשלות פרוסות
150 גרם תותים פרוסים
3 כפות חלב קוקוס
40 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה:
1. חותכים את הבננות ואת התותים לפרוסות ומקפיאים לפחות למשך 4 שעות.
2. מניחים את חלקי השוקולד בקערה וממיסים מעל סיר מים חמים (בטכניקת בן מארי).
3. מעבירים את הפירות הקפואים במעבד מזון, מוסיפים מעט חלב קוקוס ומעבדים את התערובת עד שמתקבל מרקם שמזכיר שמנת.
4. יוצרים כדורי סורבה ומניחים אותם בכוסות.
5. יוצקים את השוקולד המומס לשקית קטנה, עושים חתך קטן בקצה של השקית ומקשטים עם השוקולד המומס בזילוף את הסורבה.
המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה