סלט אבוקדו, אננס ומלפפונים

צילום: הדס ניצן
צילום: הדס ניצן
סלט מזין וטעים, קל להכנה, מורכב מפירות העונה ומתאים לארוחת ביניים, בוקר או ערב, לזוג או למשפחה

מצרכים (לכ-2 מנות)

1 אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות

רבע אננס קלוף וחתוך לקוביות

2 מלפפונים

1 פלפל אדום חריף קצוץ ללא הגרעינים

חופן עלי נענע או כוסברה קרועים גס

חצי לימון

2 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

הוראות הכנה

1. חוצים את המלפפונים ובעזרת כפית מורידים את הגרעינים. חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה.

2. מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי התיבול. מזליפים מיץ לימון ומערבבים.

3. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים שמן זית ומערבבים.

המתכון מוגש באדיבות 'חקלאי גרנות' – שיווק, מכירה והפצה של אבוקדו, פירות וירקות לרשתות המזון