סלט ירקות עם קרוטוני רביולי

מתכון פשוט וקל הכנה לסלט ירקות עשיר עם קרוטונים *טעים להפליא, מתאים כארוחת ביניים או כארוחה עיקרית לכל המשפחה

מצרכים (לכ-2-4 סועדים)

חבילת רביולי בטטה

מצרכים לציפוי

ביצה טרופה

חצי כוס פירורי לחם

50 גרם פתיתי גבינת פרמזן

מעט תימין או אורגנו טרי קצוץ דק

מעט צ'ילי חריף יבש

קורט מלח/פלפל שחור

מצרכים לסלט

צרור עלי חסה/עלי בייבי

חצי בצל אדום

2 מלפפונים

2 עגבניות

פלפל צהוב

צרור עשבי תיבול שאוהבים

מצרכים לרוטב ויניגרט הדרים

חצי כוס שמן זית

6 כפות מיץ לימון

כף חרדל דיז’ון גרגירים

כף דבש/סילאן

כף חומץ (עדיפות לחומץ תפוחים)

מעט גרידת תפוז טרי או לימון

קורט מלח/פלפל שחור

הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את פירורי הלחם יחד עם פתיתי הפרמזן, עשבי התיבול והתבלינים.

2. מניחים את הרביולי הטריים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעל את פירורי הלחם המתובלים.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-10 דקות או עד להזהבה.

4. חותכים את הירקות לסלט ומניחים בקערה.

5. מערבבים בצנצנת את כל המרכיבים לרוטב.

6. שופכים מעל הסלט את הרוטב, מניחים מעל את הקרוטונים ומגישים.

המתכון מוגש על ידי הבלוגר רון יוחננוב באדיבות חברת 'פסטה ריקו'