מצרכים
ברוקולי מאודה חתוך לקוביות
פרוסת כרוב אדום קצוצה דק
עגבנייה חתוכה לקוביות
3 כפות תירס משומר
גזר פרוס
אורז מלא מבושל
50 גרם חמוציות קצוצות
50 גרם אגוזי קשיו
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל לפי טעם
פטרוזיליה טרייה
שומשום
מצרכים לרוטב
2 כפות חמאת בוטנים
2 כפות רוטב סויה
כף סירופ אגבה
הוראות הכנה
1. מאדים את הברוקולי וחותכים לקוביות. קוצצים דק את הכרוב האדום וחותכים את העגבנייה לקוביות. פורסים את הגזר להוספת מרקמים שונים. קוצצים את החמוציות ומערבבים עם שאר המרכיבים. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד.
2. יוצקים את כל המרכיבים לקערה גדולה, מוסיפים שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל.
3. מוסיפים רוטב בוטנים לאחר הרכבת הסלט.
המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה