יצרנית מוצרי הבשר 'מעדני יחיעם' משיקה נקניק חדש בסדרת הנקניקים היבשים: סלמי פפרוני, נקניק מעושן בסגנון איטלקי, ללא גלוטן, מעולה לשימוש בכריכים, מאפים בתנור, מרקים ותבשילים. הנקניק החדש מיוצר מתערובת בשרים של הודו ובקר ובתיבול אופייני ופיקנטי. הנקניק ישווק באריזת 300 גרם ויימכר בסטנד הנקניקים היבשים של 'מעדני יחיעם' ברשתות המזון.
סדרת הנקניקים היבשים של 'מעדני יחיעם' כוללת נקניקים מובחרים המיוצרים מנתחי בשר הודו ובקר, בעלי טעם עשיר ונחשבים לנקניקים משובחים ביותר. בין מוצרי הסדרה: סלמי מעושן, סלמי גלילי, קבנוס קלאסי, קבנוס פפרוני ועוד. בנוסף, מייצרת חברת 'מעדני יחיעם' נקניקי בוטיק הכוללים פרשוטו, קונדביף, סלמי הרץ, סלמי צרפתי, סרוולט ועוד. לאחרונה, השיקה החברה סדרת נקניקיות פרמיום חדשות הכוללת נקניקיות צ'וריסו, נקניקיות בסגנון צרפתי ונקניקיות בקר בסגנון אמריקאי הזוכות להצלחה. כל מוצרי החברה מיוצרים במפעל בקיבוץ יחיעם, המעסיק כ-150 עובדים באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי.
תמיר דגן, מנהל השיווק של 'מעדני יחיעם': "אנו שמחים לרענן את קטגוריית הנקניקים היבשים ולצרף נקניק חדש, סלמי פפרוני. טעמו של המוצר משובח ביותר ואנו בטוחים שקהל לקוחותינו ייהנה ממנו מאוד".
כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ-22.90 שקלים לאריזת 300 גרם.
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.