סלק אפוי וחגיגי

תוספת טעימה ובריאה לארוחת החג

מצרכים

כף שמן זית

כפית אורגנו או גרעיני כוסברה שלמים או רוזמרין טרי

כפית מלח גס

4 סלקים בינוניים

פלפל גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

1. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה.

2. מקלפים את הסלקים, חוצים אותם חותכים לפרוסות של כחצי ס"מ.

3. מערבבים בקערה עם השמן והתבלינים. מסדרים בתבנית אפייה מתאימה ואופים למשך כשעה, עד שהסלק רך אך אינו מתפרק.  

4. מגישים חם, חמים או פושר.

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא