ספגטי אראביאטה

צילום: יח"צ
מנת ספגטי בשילוב טעמים פיקנטיים שמכניסים קצת עניין וצבע בצלחת

רכיבים (ל-4 מנות)

400 גרם פסטה ספגטי 

400 גרם עגבניות שרי

פלפל צ'ילי אדום

פלפל צ'ילי ירוק

שן שום

שמן זית כתית מעולה

פטרוזיליה לפי הטעם

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מרתיחים סיר עם מים ומלח. בינתיים, קוצצים את העגבניות ומטגנים את השום והצ'ילי הקצוץ במחבת.

2. לאחר מספר רגעים, מוציאים את שן השום מהמחבת ומוסיפים את העגבניות, המלח והפלפל.

3. מסננים את הפסטה ויוצקים אותה למחבת עם העגבניות. מערבבים, מניחים בצלחת, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים לשולחן.

המתכון מוגש באדיבות רשת 'טיב טעם' וחברת הבת 'ישרקו' www.tivtaam.co.il.