עוגיות ביסקוטי פירות יבשים

צילום: יח"צ 'ביגה'
צילום: יח"צ 'ביגה'
מתכון מיוחד, טעים וקל, שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית

מצרכים

כוס סוכר

2 וחצי כוסות קמח

חצי כפית אבקת אפייה

רבע כפית מלח

2 ביצים

100 גרם חמאה

חצי כפית מחית וניל

50 גרם משמש חתוך לקוביות

50 גרם תאנים חתוכים

50 גרם חמוציות

100 גרם שקדים טבעיים

הוראות הכנה

1. מערבבים במיקסר גיטרה את כל החומרים.

2. מוסיפים את הפירות המיובשים ואת השקדים.

3. יוצרים גלילים ואופים בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות.

4. מקררים וחותכים לביסקוטים.

5. מסדרים בתבנית ומחזירים לאפייה במשך 10-15 דקות נוספות.

המתכון מוגש באדיבות הקונדיטורית של רשת קפה 'ביגה', שרית גז