עוגיות גי'נג'ר וקינמון

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
שני הטעמים המיוחדים משתלבים במתכון אחד שיפתיע את כל מי שינסה

מצרכים

400 גרם קמח תופח

200 גרם חמאה

חצי כוס סוכר חום

ביצה

80 גרם דבש

2 כפיות קינמון

כפית אבקת ג'ינג'ר

הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה גדולה חמאה יחד עם סוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מוסיפים ביצה ודבש ומערבבים פעם נוספת.

3. מנפים קמח, אבקת ג'ינג'ר וקינמון. מוסיפים אותם לתערובת ומערבבים יחד עם הבצק עד לקבלת מרקם אחיד וחלק של הבצק.

4. עוטפים את הבצק ומניחים אותו במקפיא למשך כ-15 דקות.

5. מרדדים את הבצק בעזרת מערוך עד שמתקבל בצק בעובי של 5 או 6 ס"מ וקורצים את העוגיות באמצעות קורצני עוגיות לבחירה.

6. אופים למשך כ-15 דקות בחום של 180 מעלות עד שהעוגיות מקבלות צבע חום מוזהב.

7. מניחים להן להתקרר ומקשטים בעזרת אבקת סוכר.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה