עוגיות שוקולד ואגוזי לוז

צילום: יח"צ 'הרבלייף'
קינוח שוקולדי מושלם, בריא ומועשר בחלבון

מוצרים (ל-8 עוגיות):

2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד

60 גרם שיבולת שועל

בננה בשלה מעוכה

כף דבש

כף חמאת אגוזי לוז

לציפוי (לא חובה):

20 גרם שוקולד מריר מומס

כף אגוזי לוז קצוצים

הוראות הכנה:

1. הכנת העוגיות: מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מחלקים את התערובת ל-8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה.

3. הכנת הציפוי: מזלפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה.

ערכים תזונתיים ליחידה: אנרגיה – 97 קק"ל, חלבון – 3 גרם, פחמימות – 13.5 גרם, סוכר – 5 גרם, שומן – 3.8 גרם.

המתכון מוגש באדיבות חברת 'הרבלייף', מתוך ספר מתכוני הבריאות החדש של חברת 'הרבלייף' – 'מבשלים דרך חיים' – המאגד כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים