מוצרים (ל-8 עוגיות):
2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד
60 גרם שיבולת שועל
בננה בשלה מעוכה
כף דבש
כף חמאת אגוזי לוז
לציפוי (לא חובה):
20 גרם שוקולד מריר מומס
כף אגוזי לוז קצוצים
הוראות הכנה:
1. הכנת העוגיות: מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחלקים את התערובת ל-8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה.
3. הכנת הציפוי: מזלפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה.
ערכים תזונתיים ליחידה: אנרגיה – 97 קק"ל, חלבון – 3 גרם, פחמימות – 13.5 גרם, סוכר – 5 גרם, שומן – 3.8 גרם.
המתכון מוגש באדיבות חברת 'הרבלייף', מתוך ספר מתכוני הבריאות החדש של חברת 'הרבלייף' – 'מבשלים דרך חיים' – המאגד כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים