עוגיות שוקולד רכות

צילום: יח"צ 'הרבלייף'
עוגיות שקל להכין וכיף לנשנש * מתכון שמתאים לכל הזדמנות

מצרכים

7 כפות מדידה שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד

כף מדידה אבקת חלבון

רבע כוס מים

ביצה

חלבון ביצה

15 גרם פצפוצי שוקולד מריר

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

2. יוצקים עם כף את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים למשך 10 דקות.

4. נותנים לעוגיות להתקרר למשך רבע שעה.

אפשר לפזר מעל העוגיות קצת מלח גס או אגוזים.

המתכון מוגש באדיבות 'הרבלייף'