עוגיות שיבולת שועל, בננה ושוקולד

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
רוצים לשמור על הבריאות וגם לתת תעסוקה לילדים? * המתכון הבא קצר, קליל ומתאים לצרכים אלה

מצרכים

כוס שיבולת שועל

2 בננות בשלות

חצי כוס שוקולד צ'יפס

חצי כפית תמצית וניל

הוראות הכנה

1. מועכים בקערה גדולה את הבננות הקלופות בעזרת מזלג.

2. מוסיפים תמצית וניל ושיבולת שועל ומערבבים יחד עד לתערובת אחידה. לבסוף, מוסיפים את שבבי השוקולד ומערבבים.

3. מעצבים בעזרת זוג כפות את העוגיות ומניחים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה