עוגיות שיבולת שועל

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
עם שתייה חמה, ליווי לקינוח או סתם נשנוש * עוגיות בריאות משולבות בטעמי בננה ושוקולד

מצרכים

כוס שיבולת שועל

2 בננות בשלות

חצי כוס שוקולד צ'יפס

חצי כפית תמצית וניל

הוראות הכנה

1. מועכים את הבננה בקערה בעזרת מזלג או מרגמה ללא הקליפה.

2. מוסיפים תמצית וניל ושיבולת שועל ומערבבים יחד עד לתערובת אחידה.

3. מוסיפים את שבבי השוקולד ומערבבים.

4. מעצבים את העוגיות ומניחים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

5. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה