עוגת בננה טרופית

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
מנה מרהיבה, מוגשת בספל אישי, עשירה בטעם ודלת קלוריות

רכיבים:

בננה בשלה

כפית שמן חמניות

כפית חלב

ביצה

2 כפות קמח

כף סוכר

קינמון

כמה חתיכות בננה וקוקוס מגורד לקישוט

הוראות הכנה:

1. טוחנים במעבד מזון את הבננה, השמן, החלב והביצה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, הסוכר והקינמון וטוחנים שוב.

2. יוצקים את התערובת לתוך ספל אישי מתאים לחימום במיקרוגל ומחממים בטמפרטורה מקסימלית למשך 2 דקות. אם התערובת עדיין נוזלית לאחר החימום, משאירים את הספל בתוך המיקרוגל לעוד כמה שניות.

3. מניחים לבלילה להתקרר במשך מספר דקות ומקשטים עם קוקוס מגורד וחתיכות בננה.

הערה: עוגות ספל אישי הן קינוחים קלים מאוד להכנה, אך גם כאלה המאבדים את העסיסיות לאחר כמה שעות ולכן מומלץ לאכול אותם טריים.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה