עוגת לבה נוגט

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
קינוח עשיר שמוסיף הרבה צבע ומשאיר טעם מתוק שאף פעם לא יישכח * את נקיפות המצפון תשאירו מאחורי הדלת

רכיבים:

120 גרם קרם נוגט

120 גרם חמאה

80 גרם סוכר

8 חלמונים

חלבון מביצה אחת

אופן ההכנה:

1. מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית וכפולה בגודלה בצבע צהוב בהיר.

2. ממיסים את החמאה בסיר, יוצקים למעבד מזון עם קרם הנוגט ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.

3. מקפלים בעדינות את תערובת קרם הנוגט עם תערובת החלמונים. לבסוף, מקציפים את החלבון ומוסיפים גם אותו לבלילה.

4. מרפדים רינג מתכת 4X4 בנייר אפייה ובחמאה. יוצקים את התערובת פנימה עד שהיא ממלאת ¾ מהגובה.

5. אופים במשך 6 דקות בחום של 190 מעלות. פותחים בזהירות ואוכלים כאשר העוגה עדיין חמה.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה