רכיבים (לכוס אחת, מנה אישית/זוגית):
2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד
כף מדידה אבקת חלבון
4-7 כפות של חלב דל שומן/ חלב שקדים/ חלב סויה
ביצה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה.
2. מוסיפים את הפורמולה 1 ואת אבקת החלבון. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד .
3. שמים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך 2.5 דקות ומשאירים עוד דקה במיקרוגל להתקררות.
4. ניתן להגיש עם פירות מלמעלה.
ערכים תזונתיים לכוס: אנרגיה – 260 קק"ל, חלבון – 27 גרם, פחמימות – 20 גרם, שומן – 7.5 גרם.
המתכון מוגש באדיבות חברת 'הרבלייף'