מצרכים (לכ-6 יחידות)
למרנג
4 חלבונים בטמפרטורת חדר
כוס סוכר
כף חומץ
כף קורנפלור
לקרם
מכל שמנת מתוקה 38%
100 גרם גבינת מסקרפונה
חצי כוס ממרח שומשום וקוקוס
להגשה
חצי כוס פירות יער
חצי כוס שבבי קוקוס
8-10 יחידות פרחים אכילים
הוראות הכנה
1. מקציפים את החלבונים, הסוכר החומץ והקונפלור למשך כ-8 דקות, עד לקבלת קצף יציב.
2. מעבירים את התערובת לשקית זילוף. מזלפים על תבנית מרופדת עם נייר אפייה את תחתיות המרנג.
3. מכניסים את הפבלובות לתנור שחומם מראש לחום של 95 מעלות למשך כשעתיים, עד שניתן לנתק אותן בקלות מנייר האפייה.
4. הכנת הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת המסקרפונה עד לקבלת קצף יציב.
5. מוסיפים את ממרח השומשום קוקוס ומערבבים שוב למשך כדקה.
6. מעבירים את הקרם לשק זילוף וממלאים אתו את הפבלובות.
7. מניחים על צלחת הגשה, מקשטים בפירות יער, פרחים אכילים ושבבי קוקוס.
המתכון מוגש על ידי הקונדיטורית שמרית הילל באדיבות חברת 'אחוה'