פופקורן עם גבינת ברי

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
צאו מהסרט שאליו התרגלתם והעניקו לפופקורן האהוב טעם חדש ומעניין

מצרכים לריבה

400 גרם תותים

150 גרם אוכמניות

1 לימון

200 גרם סוכר

מצרכים לפופקורן עם ברי

2 יחידות גבינת ברי

פלפל

תבלינים לפי הטעם

הוראות הכנה

1. הכנת הריבה: שוטפים את התותים ואת האוכמניות. מסירים את העלים מהתותים, חותכים לחתיכות ומחממים במחבת יחד עם האוכמניות, מיץ הלימון והסוכר על אש נמוכה.

2. מערבבים כל הזמן ומבשלים למשך 30 דקות לפחות. מרסקים את הריבה ומכניסים למקרר להתקררות או אפילו למקפיא לתוצאות מהירות יותר.

3. הכנת הפופקורן: פורסים את הגבינה דק ומסדרים את החתיכות על צלחת מרופדת קודם בנייר אפייה שמתאימה למיקרוגל.

4. מחממים בעוצמה גבוהה במשך שתי דקות ומגישים עם הריבה הביתית.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה