פטריית ברביקיו חריפה

גם הפטרייה האהובה מקבלת מקום של כבוד בכל מנגל ובטעם מיוחד ומקורי

מצרכים

200 גרם פטריות

2 כפות רוטב ברביקיו

2 כפות סילאן

2 כפות רוטב סויה

כף סרירצ'ה

3 כפות מיץ תפוזים

כפית אבקת שום

כפית פפריקה

מלח

פלפל

מצרכים לקישוט

בצל ירוק

צ'ילי טרי

גרידת לימון

הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את רוטב הברביקיו, הסילאן, הסויה, הסרירצ'ה, מיץ התפוזים, אבקת השום, הפפריקה, המלח והפלפל לפי הטעם.

2. חוצים את הפטריות ומשרים במשך 15 דקות במרינדה.

3. מסדרים את הפטריות על שיפוד מתכת, מברישים שוב את הפטריות במרינדה במידת הצורך וצולים על המנגל שחומם מראש עד להזהבה.

4. מניחים בצלחת ומגישים עם בצל ירוק, צ'ילי טרי פרוס וגרידת לימון מעל.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה