פיצה רביולי אפויה

צילום: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם
פיצה על בסיס משגע של רביולי בטטות מפסטה טרייה וטעימה, רוטב עגבניות וגבינה * מומלץ להכנה עם הילדים, להוסיף תוספות שאתם אוהבים ולקצור מחמאות

מצרכים (לכ-4-5 מנות)

2 שקיות רביולי בטטה טרייה

150 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

מצרכים לרוטב העגבניות

2 שתי עגבניות בשלות קצוצות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות

כף גדושה רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

כפית סילאן או דבש

כף עלי בזיליקום או אורגנו קצוצים דק

קורט מלח/פלפל שחור

הוראות הכנה

1. מסדרים את הרביולי בתבנית. שימו לב – לא צריך לבשל את הרביולי.

2. מורחים מעל הרביולי את רוטב הפיצה בנדיבות ומפזרים את הגבינה המגורדת. ניתן להוסיף תוספות שרוצים כמו בצל, פטריות, תירס ועוד.

3. מחממים תנור לחום של 200 מעלות ואופים למשך כ-15 דקות או עד שהפיצה זהובה והגבינה מותכת. מגישים חם.

המתכון מוגש על ידי הבלוגר רון יוחננוב באדיבות חברת 'פסטה ריקו'