פלאפל אבוקדו

צילום: הדס ניצן
צילום: הדס ניצן
שילוב טעמים מפתיע למנה הישראלית הפופולארית * מוגש לרגל יום הפלאפל הבינלאומי, אשר חל מידי שנה ב-12 ביוני

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

2 אבוקדו קלופים וללא גלעין

300 גרם חומוס מושרה

150 גרם חומוס מושרה ומבושל חצי שעה

2 שיני שום

מלח ופלפל לפי הטעם

רבע פלפל חריף ירוק

כף קמח

שמן טיגון

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון עם סכין מתכת מעבדים בפולסים את כל הרכיבים חוץ מהקמח עד לקבלת מסה פירורית ואחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב.

2. יוצרים מהמסה כדורים ומטגנים בסיר עם שמן חם.

3. ניתן להגיש בתוך פיתה לצד סלט ירקות טרי ומתובל. 

המתכון מוגש באדיבות חברת 'חקלאי גרנות', המתמחה בשיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון.