פנקייק גלידה בטעם חמאת בוטנים

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
הפנקייק המוכר מקבל טוויסט שונה עם גלידה בטעם שלא הכרתם

מצרכים (ל-10 פנקייקים)

2 ביצים

פיינט גלידת פינט באטר קאפ

50 גרם חמאה מומסת

כפית תמצית וניל

כוס וחצי קמח תופח

תרסיס שמן

להגשה

מייפל, בוטנים גרוסים, חמאת בוטנים או כל תוספת נוספת לבחירתכם

הוראות הכנה

1. שמים בקערה את הביצים, הגלידה, החמאה ותמצית הווניל וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה.

2. מוסיפים את הקמח התופח ומקפלים את הבלילה תוך כדי הוספה.

3. מחממים מחבת ומשמנים מעט.

4. יוצקים עם המצקת את הבלילה אל המחבת ומטגנים עד שמופיעות בועות קטנות.

5. הופכים את הפנקייק לצד השני עד להזהבה ומוציאים לצלחת.

6. יוצקים שוב עם המצקת את הבלילה אל המחבת ומטגנים עד שמופיעות בועות קטנות.

7. חוזרים על הפעולות עם שאר הבלילה עד לסיומה.

8. ניתן להגיש עם זילופי מייפל, זילופי חמאת בוטנים, גלידה או כל תוספת נוספת לבחירתכם.

המתכון מוגש באדיבות בן אנד ג'ריס