רכיבים:
3 אבוקדו
10 עלי בזיליקום טרי
2 כפיות של שמן זית כתית
שן שום
מלח
פלפל
2 כפיות מיץ לימון
400 גרם פסטה
הוראות הכנה:
1. מבשלים את הפסטה המועדפת עליכם בסיר עם מים עד שירתחו לזמן שמצוין על גבי האריזה.
2. הכנת רוטב האבוקדו: חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגרעין, מרוקנים אותו מהקליפה וחותכים אותו לחתיכות.
3. שמים בכוס בלנדר את חתיכות האבוקדו, שמן זית, מיץ לימון, עלי הבזיליקום, שן השום המקולפת, המלח והפלפל. מערבבים עד שמתקבל רוטב אחיד וקרמי.
4. יוצקים מעל הפסטה המבושלת את רוטב האבוקדו ומקשטים בכמה עלי בזיליקום.
המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה