פסטה אורקייטה – בצורת צדף

צילום: יח"צ 'ברילה'
מותג הפסטה האיטלקי 'ברילה' משיק לרגל חג השבועות סדרת מוצרים במהדורה מיוחדת

'ברילה', מותג הפסטה המוביל מאיטליה, משיק בישראל לרגל חג השבועות סדרת מוצרים במהדורה מיוחדת שכוללת חמישה סוגי פסטות איכותיות:

פסטה אורקייטה: פסטה חדשה בצורת צדף. חלקה מבפנים ומחורצת מבחוץ, מה שהופך אותה למושלמת באחיזת הרוטב.

פסטה פפירי: פסטה במשטח מחוספס ובצורה מגולגלת שסופגת רטבים בצורה מושלמת ובכך מציעה חוויית טעם שאין דומה לה.

פסטה אמיליאנה טליאטלה: פסטת ביצים שטוחה ורחבה ומיוחדת על פי מסורת קלאסית שהגיעה מאזור אמיליה רומאנה שבצפון איטליה. הפסטה מיוצרת מחיטה איכותית תוך ייצור קפדני שמבטיח לא לאבד עקביות במהלך הבישול, זמני הכנה מהירים וטעם מעולה למנה.

פסטה פליה א-פיינו: פסטה שטוחה ורחבה, בשילוב תרד שמאפשר להוסיף צבעוניות לשולחן החג.

פסטה קסטלאנה: צורתה המיוחדת שדומה לקונכיה, מאפשרת לרוטב להיכנס בין החריצים ולעטוף את הפסטה מכל הכיוונים. הרוטב משתלב בה נהדר ונכנס לחלק החלול.

כל מוצרי הסדרה החדשה מצטיינים  בטעם משובח ובמרקם אחיד ששומר על צורתו ועל נגיסותו גם לאחר הבישול, בדומה ליתר המוצרים של 'ברילה' שמצטיינים באיכות פרימיום ובטעם של פסטה איטלקית אמיתית.

טיפ קטן מהשף של 'ברילה': כדי להגיע לדרגת אל דנטה מושלמת, ניתן לבשל דקה אחת פחות ממה שמצוין על האריזה ולהשלים את דקת הבישול בתוך הרוטב.

לפי נתוני 2021, קטגוריית הפסטה בישראל מגלגלת 266 מיליון שקלים בשנה. למעלה מ-90 אחוז ממשקי הבית בישראל צורכים פסטה באופן קבוע.

כשרות: בד"ץ מנצ'סטר.

מחיר מוערך לצרכן: 12.9 שקלים ליחידה.

תכולה: 500 גרם, למעט פפירי 450 גרם.

את כל מוצרי 'ברילה' ניתן להשיג ברשתות השיווק והמזון.