פסטה ללא גלוטן

צילום: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם
מתכון כשר לפסח עם פסטה ללא גלוטן בליווי רוטב קלאסי מנצח עם קונפי שום ועלי תבלין

מצרכים (לכ-4 מנות)

1 חבילת פסטה ללא גלוטן (400 גרם)

4 שיני קונפי שום

3 כפות שמן זית

צרור עלי פטרוזיליה

צרור עלי בזיליקום

מעט מלח ופלפל גרוס

מעט פלפל שאטה גרוס

4 אגוזי מלך

2-3 גילופי פרמז'ן

הוראות הכנה:

1. מבשלים את הפסטה ללא גלוטן במים רותחים מומלחים למשך 8-12 דקות.

2. שמים בקערת ערבוב 3 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל, מעט פלפל שאטה גרוס לפי הטעם, 4 שיני קונפי שום, פטרוזיליה קצוצה, עלי בזיליקום קרועים, אגוזי מלך וגילופי פרמז'ן. ניתן להוסיף גם מעט פירורי עגבניות מיובשות.

3. מוסיפים לקערה כמה טיפות של מי בישול הפסטה ומסננים את הפסטה.

4. מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים היטב.

5. מסדרים בצלחות ומגישים.

המתכון מוגש באדיבות חברת 'פסטה ריקו'